سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چون دانشمند بمیرد، همه چیز حتی ماهیان در دریا بر او بگریند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

مدیر ارزشی

حاج منصور ارضی، از مداحان مشهور تهران، نسبت به برخی از موضع‌گیری های اخیر علیه رئیس جمهوری انتقاد کرد و گفت: احمدی نژاد مظلوم است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وی که در جلسه هفتگی زیارت عاشورا در حسینیه صنف لباس فروش‌ها سخن می‌گفت، با اشاره به انتقادات اخیر علیه احمدی نژاد به دلیل تاخیر در برکناری مشایی گفت: احمدی نژاد نهایتا مرتکب مکروه شده اما برخی حرام انجام می‌دهند.

ارضی انتقادات اخیر از احمدی نژاد و ایجاد جو رسانه علیه رئیس جمهور را در راستای تضعیف وی پیش از تنفیذ عنوان کرد.

وی از نیروهای ارزشی و اصولگرا خواست با تقویت ایمان خود و توجه به تاکیدات رهبری در دیدار با قاریان قرآن، از طرح انتقادات غیر اصولی از رئیس جمهور دست بردارند .

وی گفت: بنده خود نیز به احمدی نژاد در خصوص انتخاب مشایی انتقاد کردم، اما این حق رئیس جمهور است که همکاران خود را انتخاب کند.

وی انتقادات به استناد رئیس جمهوری بر قانون اساسی در نامه اعلام کناره گیری مشایی به رهبرمعظم انقلاب را وارد ندانست و گفت: این تاکید قانونی در یک نامه رسمی، با توجه به انتقاداتی که در زمینه عدم توجه به قانون مطرح می‌شود، به جا بوده است.

وی همچنین با اشاره به سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی مبنی بر ضرورت آزادی بازداشت شده‌های اغتشاشات اخیر، گفت: نباید زحمات سپاه، بسیج و ناجا را در کنترل اغتشاشات تباه شود.




سیدغلامعباس طاهرزاده ::: سه شنبه 88/5/6::: ساعت 9:59 عصر

درباره رابطه رییس جمهور با رهبری

کد: 880506048 ?18:32  - 1388/05/06

به قلم محمد جعفر بهداد

اقدام بموقع رییس جمهور در امتثال امر نسبت به رهبر معظم انقلاب و اعلام تبعیت معاون مستعفی ایشان از معظم له ، ساعاتی پس از انتشار نامه رهبری ، پروژه دشمنان آگاه و دوستان غافل رادر نیمه راه ناکام گذاشت .

روابط ویژه و موثر رییس جمهور با رهبر انقلاب در طول سال‌های گذشته ، هر چقدر که موجب عزت و پیشرفت ایران اسلامی و افزایش رضایتمندی مردم نسبت به خدمتگزاران دلسوز و خدوم خود شد ، ظاهرا به همان میزان اسباب رشک و رنج عده‌ای را نیز فراهم و آنها را به برخی تلاش‌های پنهان و آشکار با هدف مخدوش کردن این رابطه مقدس ترغیب کرده است .

فرمان پذیری رییس جمهور از ولی فقیه به طور منطقی مانع مشاورت آگاهانه و دلسوزانه ایشان در فرایند ارتباط مذکور نیست و لذا نمی‌توان رابطه شخصیت متدین و خدمتگزاری نظیر دکتر احمدی نژاد - که به علت حضور مستمر و گسترده در میان اقشار مختلف مردم در سراسر کشور با واقعیاتی فراتر از گزارش ها و اخبار جاری آشنایی دارد- با مقتدایش را از جنس روابط کسانی دانست که صرفا می‌توانند اخبار و شنیده‌های محدود شان را منتقل سازند .

با این وصف ، شکل و مناسبات مربوط به رابطه رییس جمهور با رهبری و ولایت پذیری او که در عین حال مشاور آگاه و امین رهبر انقلاب و مورد حمایت و هدایت دائمی معظم له می‌باشد ، نمی‌تواند شبیه ولایت پذیری کسانی باشد که در قالب‌های متعارف و در محدوده بضاعت و تکلیف خود ارادت و لبیک گویی خویش را به نظام نشان می‌دهند .

پروژه مخدوش جلوه دادن رابطه پر خیر و برکت رییس جمهور با رهبر فرزانه انقلاب در واقع حاصل سرک کشیدن در محیط و حریم این رابطه تعریف شده و تحریف واقعیات مربوط به مناسبات مذکور است که در نهایت خط ایجاد نقار و اختلاف افکنی میان ارکان نظام را دنبال می‌کرد.

هرچند با درایت رهبری و متانت و صبوری رییس جمهور این پروژه مخاطره آمیز متوقف شد ، اما نا آگاهی و فقدان درک صحیح از نوع رابطه و تعامل رییس جمهور ولایتمدار با مراد و مقتدای خویش سبب شد اندکی از دوستان اصولگرا نیز ضمن باور القائات شیطنت آمیز ، حتی تا توهین رییس جمهور منتخب ???? میلیون ایرانی و مورد تایید رهبر فرزانه انقلاب نیز پیش رفتند.

مرور خبرها ، مقالات و اظهار نظرهای منتشره در این‌باره طی یک هفته گذشته ، وجود این واقعیت تلخ را ثابت می‌کند که فقدان اطلاعات کافی و تحلیل درست درباره نوع رابطه رییس جمهور با رهبری در طول ? ??سال گذشته و بی اعتنایی به تاثیرات همین روابط اعتقادی و کاری در افزایش پیشرفت‌ها و افتخارات کشور سبب شد تا عده‌ای به قصد نقد اقدام دکتر احمدی نژاد به خاطر آنچه که تاخیر او در اجرای فرمان رهبری می‌خواندند ، اما عملا اصل نظام و رهبری را نشانه گرفتند و ناخواسته به دام بدخواهان و دشمنان نظام افتادند که سالهاست با صرف میلیون‌ها دلار و حربه‌های گوناگون در پی اثبات کاهش اعتبار سیاسی و اجتماعی مدیریت نظام و چندگانگی حاکمیت در ایران بوده اند. خوشبختانه اقدام بموقع رییس جمهور در امتثال امر نسبت به رهبر معظم انقلاب و اعلام تبعیت معاون مستعفی ایشان از معظم له ، ساعاتی پس از انتشار نامه رهبری ، پروژه دشمنان آگاه و دوستان غافل رادر نیمه راه ناکام گذاشت .




سیدغلامعباس طاهرزاده ::: سه شنبه 88/5/6::: ساعت 9:56 عصر

تاخیر فاز «مرد بحران ها»

کد: 880506035 ?14:03  - 1388/05/06
مهدی سعیدی - وقتی که امام جمعه تهران به خاطر برخی ملاحظات شخصی از حضور در نماز جمعه تهران پرهیز کرد، خط تبلیغی جدیدی توسط رسانه های جریان تفرقه افکن مبنی بر چرایی عدم حضور هاشمی در نمازجمعه تهران مطرح شد سرانجام بعداز دو سه هفته بحث پیرامون حضور یا عدم حضور وی در نمازجمعه،مشخص شد که خطیب نمازجمعه مورخ88/4/26 تهران آقای هاشمی خواهد بود. ابعاد و زوایای مختلف این نماز جمعه منحصر بفرد را در قالب دو بخش مورد بررسی قرار می دهیم.

به قلم مهدی سعیدی

وقتی که امام جمعه تهران به خاطر برخی ملاحظات شخصی از حضور در نماز جمعه تهران پرهیز کرد، خط تبلیغی جدیدی توسط رسانه های جریان تفرقه افکن مبنی بر چرایی عدم حضور هاشمی در نمازجمعه تهران مطرح شد سرانجام بعداز دو سه هفته بحث پیرامون حضور یا عدم حضور وی در نمازجمعه،مشخص شد که خطیب نمازجمعه مورخ88/4/26 تهران آقای هاشمی خواهد بود.
ابعاد و زوایای مختلف این نماز جمعه منحصر بفرد را در قالب دو بخش مورد بررسی قرار می دهیم.

الف- نکات قابل توجه درباره نماز جمعه مذکور
1- فصل الخطاب برای ملت، سخنان رهبری است

اعلام برگزاری نمازجمعه به امامت آقای هاشمی سناریوی جدیدی را در دستور کار جریان تفرقه افکن قرارداد تا با بزرگ نمایی این نمازجمعه، سخنان خطیب آن را به نوعی فصل الخطاب حوادث و اغتشاشات اخیر قرار دهند. اعلام حضور سران اغتشاشات اخیر در نمازجمعه تهران از جمله موسوی و کروبی و در کنار آنها برخی هواداران ایشان چون عبدالله نوری هادی غفاری، مجید انصاری، حسن روحانی، محمد هاشمی در نمازجمعه این هفته همگی نشان از تلاش برای آوردن هواداران به نماز جمعه بود.
این درحالی بود که برخی از این چهره های کوچک و بزرگ شناخته شده سیاسی، مدتهای مدیدی است که با نمازجمعه قهر کرده و دراین عمل سیاسی- عبادی شرکت نکرده اند. عدم شرکت اغلب این آقایون در بزرگترین نمازجمعه تاریخ ایران اسلامی که در روز بیست و نهم خرداد امسال و به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای برگزار گردید و به نوعی بیعت ملت ایران و مردم تهران با انقلاب و جایگاه ولایت بود، نمونه ای از این قهر طولانی است. عدم حضور این افراد مدعی خط امام در آن نمازجمعه تاریخی که بخش عمده خطبه های مهم آن در تبیین حوادث اخیر بعداز انتخابات بود و اتفاقا طرف صحبت امام جمعه نیز با این جریانات و شخصیت های سیاسی بود، از چشم دلسوزان انقلاب و مردم آگاه حاضر در صحنه دور نماند و به عنوان یک گناه جبران ناپذیر در پرونده این افراد ثبت گردید.
اما اینکه چطور قائدین و غائبین در صحنه نمازجمعه تاریخی و سرنوشت ساز ملت، این بار اینگونه به میدان نماز جمعه آمده و دیگران را نیز ترغیب به شنیدن سخنان خطیب جمعه نمودند را باید در غالب توطئه تفرقه افکنانه دیگری تحلیل نمود.
دراین باب تنها به ذکر این نکته اکتفا می کنیم که آقایان فراموش نکنند از نگاه ملت ایران آنچه فصل الخطاب تمامی مناقشات است، عباراتی است که از زبان مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی جاری می شود و دیگر بلندگوها تا آنجا نزد ملت حجیت و اعتبار دارند که در ذیل گفتمان رهبری انقلاب ارائه گردد وگرنه پشیزی برای ملت ارزشمند نخواهد بود.
تلاش برای قد علم کردن بیرق هایی دیگر در برابر رهبری انقلاب، تلاش نفاق گونه ای است که تشت رسوایی آن مدتهاست بر زمین خورده است، چرا که تلاش های صورت گرفته توسط خط نفاق دراین زمینه، در طول سه دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی، همواره به شکست انجامیده و مروری بر نمونه های تاریخی پیشین می تواند درس عبرتی برای این جریان منافق صفت باشد.
نمونه ای از این کلام نفاق گونه را می توان در نوشتار صادق زیبا کلام که از شیفتگان منسوب به هاشمی است دنبال نمود. وی در بخشی از یادداشت خود که در روزنامه اعتماد ملی (27/4/87) منتشر گردید درباره جایگاه هاشمی چنین دچار توهم و غلو شده است: "اینکه او در آن خطبه ها چه بگوید و چگونه نظام را از بحرانی که بیش از یک ماه است در آن گرفتار آمده هدایت کند مساله ای بود که میلیون ها نفر بی صبرانه در انتظار شنیدنش بودند. "!
این در حالی است که راه حل این فتنه ایجاد شده، خیلی پیش از این توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح گردیده و آن تسلیم شدن به راهکار قانونی که همان تاکید بر جایگاه نظارتی شورای نگهبان است می باشد. و این همان چیزی است که عملا هم مبنای عمل قرار گرفت و انتخابات دهم ریاست جمهوری به تأیید شورای نگهبان رسید.
2- تحقق عینی فرضیه احمدی نژاد
قریب به 50 روز پیش آنگاه که احمدی نژاد درمناظره تاریخی اش با مهندس موسوی اعلام نمود، آنکه در اصل رقیب وی درانتخابات بوده نه موسوی است ونه کروبی بلکه این هاشمی رفسنجانی است که به صحنه آمده و هدایتگر جریان رقیب است، و قصد دارد تا سیاست "عبور از احمدی نژاد " را محقق سازد، بسیاری مبهوت این جسارت و ادعا شدند! آنروز و روزهای بعد موسوی و کروبی تلاش نمودند تا این فرضیه و ادعای احمدی نژاد را به شدت نفی کنند و آن را حربه ای برای جنگ روانی ایجاد شده توسط احمدی نژاد معرفی نمایند. اما اثبات این ادعا خیلی هم برای توده های ملت نیازمند دلیل و قرینه نبود و اکثریت ملت به این حقیقت پی برده و انتخاب خود را در فضای دو قطبی احمدی نژاد- هاشمی نمودند. بدون شک نقش سخنان دکتر احمدی نژاد در مناظره با موسوی در جلب آراء قریب به 25 میلیونی وی در انتخابات دهم را نمی توان کتمان نمود و این افشاگری بود که جریان مقابل را به شدت برآشفت و کینه دکتر را در دل آنها پررنگ نمود!
گذر زمان از 13خرداد تا 26تیرماه به خوبی در مسیر اثبات این فرضیه به چرخش درآمد و نماز جمعه دیگر نماد اثبات قطعی این ادعا بود آنگاه که موسوی و کروبی به هاشمی اقتدا کردند.
3- نماز جمعه اولی ها!
حضور جمعی از هواداران کاندیدای سبزپوش با چهره های عجیب و غریب که به سیمای نمازگزاران جمعه شباهتی نداشتند، حکایت از این داشت که اینها اصلا نماز جمعه خواندن نمی دانند و اغلب آنها برای اولین بار است که به نماز آمده اند و برخی از آنها با اهداف دیگری در این صحنه حاضر شده اند.
این جمعیت چندهزار نفره که براساس اخبار موثق و گزارش های مستند شماری از آنان از نقاط مختلف استان تهران و برخی از استان های همجوار به تهران آورده شده بودند، تنها منتظر بودند تا آقای هاشمی سخنی به نفع ایشان ابراز کند تا آنها با کف و هورا شعار "هاشمی، هاشمی حمایتت می کنیم " سردهند و این در حالی بود که اغلب نمازگزاران بدون همراهی با آنها صبورانه این اقدامات و بی نظمی ها را تا پایان مراسم تحمل نمودند.
اغلب آنها نیز نماز نخوانده اطراف دانشگاه تهران را ترک کردند و برخی نیز در صحنه هایی نادر با کفش و پیشانی بند، سر به مهر گذاشتند!؟ این در حالی بود که هفته گذشته برخی از سایتها و وبلاگهای هوادار سبزپوشان، آموزش خواندن نماز جمعه را به این هواداران بی نماز!؟ آموخته بودند.
4- سردادن شعار مرگ بر روسیه، توسط هواداران آمریکا
یکی از حوادث قابل تأمل و جالب توجه در حاشیه نمازجمعه این هفته تهران، سردادن شعار "مرگ بر روسیه " بود که توسط برخی از هواداران یکی از نامزدهای شکست خورده در انتخابات 22خرداد سرداده شد و بسیاری از نمازگزاران را متعجب ساخت. این شعار توسط حامیان کاندیدایی مطرح شد که مدعی پیروی از خط امام است، ولی هواداران وی در این ایام حتی یک بار هم حاضر به سردادن "شعار مرگ بر آمریکا " نشده اند.
این شعار که ظاهرا به دلیل اعتراض به حمایت و تبریک رئیس جمهور روسیه به آقای دکتر احمدی نژاد پس از انتخاب مجدد ایشان به عنوان رئیس جمهور نظام اسلامی سرداده شد، یادآور حوادثی مشابه در ماههای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی است. در آن روزگار شعار "مرگ بر آمریکا " نماد نفرت و کینه ملت از سالها اقدامات متجاوزانه آمریکا علیه انقلاب اسلامی بود، حضرت امام(ره) نیز آمریکا را "شیطان بزرگ " نامید و از شعارهای ملت علیه استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار حمایت نمود.
اما در این میان برخی جریانهای حامی آمریکا و آنهایی که آمال و آرزوهای خود را در وابستگی به آمریکا جستجو می کردند و برخی از آنها حتی تابعیت دوگانه آمریکایی- ایرانی داشتند، از این شعارها به خشم آمده و توده های ملت انقلابی را به وابستگی به شوروی متهم می ساختند! در همان ایام مهندس بازرگان پا را فراتر نهاد و در سخنرانی اش در زنجان اعلام داشت: "اگر آمریکا شیطان کبیر است، شوروی شیطان اکبر است. "!؟
امروز نیز به نظر می رسد که این جریان تفرقه افکن به پیشینیان خویش اقتدا کرده و بر همان مسیر انحرافی حرکت می کند که دشمن اصلی انقلاب و ملت را نمی بیند، ولیکن با فرافکنی دیگران را مورد هدف قرار می دهد.
ب- نکات قابل توجه درباره سخنان خطیب نماز جمعه
فارغ از مسایل مطرح درباره برگزاری نماز جمعه، خطبه های ایراد شده توسط آقای هاشمی رفسنجانی نیز دارای نکات قابل تأملی است که باید بدان توجه نمود.
1- سخن حکیمانه آن است که دقیق و
"به موقع " زده شود!
یکی از مهمترین فرازهای کلام آقای هاشمی در خطبه های نمازجمعه تأکید بر قانون بود. وی چنین گفت: "همه باید در چارچوب قانون حرکت کنیم. اگر از قانون تجاوز کنیم دیگر هیچ مرزی نداریم. باید با قانون مسائلمان را حل کنیم. اگر کسانی با بعضی از قوانین دل خوشی ندارند باید سعی کنند این قوانین اصلاح شود و هر وقت لازم است این اشکالات روزی حل شود، اما چارچوبمان را قانون قرار دهیم. "
طرح این حرف صحیح توسط آقای هاشمی برای قانون ستیزان حامی وی می تواند قابل توجه و دقت باشد، اما نکته اصلی در این زمینه این است که سخن حکیمانه آن است که "دقیق " و "به موقع " زده شود! تأکید بر حقیقتی به این آشکاری زمانی می توانست مفید باشد که سردمداران خط نفاق (که اتفاقا خود را نزدیک به آقای هاشمی می دانند) با صدور دستور بی قانونی و اغتشاش برای روزهای متمادی پایتخت را به آشوب کشیدند!
سخنان آقای هاشمی در زمانی که منسوبین به ایشان در سخنرانی ها، مصاحبه ها، بیانیه ها و برگزاری تجمعات خلاف قانون بر "تمرد از قانون " اصرار می ورزیدند، می توانست مفید باشد نه حالا! و براستی سکوت ایشان در این ایام چگونه قابل توجیه است؟ آیا به راستی صرف تأکید بر قانون آن هم بعد از گذشت قریب به 40 روز از حوادث تلخ این روزها می تواند توجیه گر رفتار سیاسی آقای هاشمی باشد!؟
ملت حزب الله انتظار داشت تا آقای هاشمی در همان روزهای ابتدایی که "اردوکشی های غیرقانونی خیابانی " که توسط منسوبین ایشان هدایت می شد و پایتخت را به آشوب کشانده بود وارد صحنه شده و همه را به رعایت قانون دعوت نماید و یا حداقل در "بیعت با رهبری "، فردای نمازجمعه تاریخی ایشان در 29 خردادماه، چنین سخنانی را بر زبان می آورد، ولی افسوس که در آن روزهای تلخ ما شاهد "سکوت تلخ تر " ایشان بودیم و حالا که وارد این صحنه شده باید به ایشان گفت: "دیر آمدی ای نگار سرمست! "
2- قانون گریزان چه کسانی هستند؟
امروز مشخص گردیده که بخشی از اقدامات غیرقانونی توسط خانواده آقای هاشمی از جمله مهدی هاشمی، فائزه هاشمی و دیگر نزدیکان ایشان صورت پذیرفته است. براستی زمانی که همسر ایشان در روز انتخابات با وقاحت تمام ابراز می دارد: "اگر تقلب نشود، موسوی رئیس جمهور می شود، ولی خدا نکند تقلب کنند که اگر اینگونه شود، مردم به خیابان ها می آیند و اعتراض می کنند! "1 آیا نوعی دعوت به بی قانونی و اغتشاش نیست!؟
حضور فائزه در میتینگ های غیرقانونی و دستگیری وی در حین اغتشاشات توسط دستگاه های امنیتی، انسجام دادن اراذل و اوباش و تشکیل تیم های ویژه اغتشاش توسط مهدی هاشمی چگونه با شعار قانون گرایی قابل جمع است؟!
آقای هاشمی به راستی چه کسانی را دعوت به قانون گرایی نموده است! آیا ایشان واقعا و به طور جد به رعایت قانون اعتقاد دارد!؟ آقای هاشمی باید بپذیرد که حتی در مورد بدیهی ترین سخن ایشان نیز ملت مسلمان و انقلابی دچار تردید شده اند!
البته ملت فراموش نکرده است که رهبر معظم انقلاب اسلامی تلاش نمودند تا در سخنان خویش در نمازجمعه تهران وضعیت آقای هاشمی را از فرزندان ایشان جدا نمایند، اما متأسفانه اقدام عملی و کلام روشنگرانه ای از جانب خود ایشان در این زمینه تا به حال صورت نگرفته است و بلعکس در اغلب موارد حمایت های همه جانبه ایشان از منسوبین به وی را شاهد بوده ایم.
3- چه کسانی تردید افکندند!
نکته دیگر، برجسته ساختن مسئله "تردید " در انتخابات است که متأسفانه توسط آقای هاشمی نیز در خطبه های نمازجمعه مطرح گردید. این همسویی با تفرقه افکنان بعد از انتخابات درحالی صورت می گیرد که امروز مشخص شده که ادعا درباره "تقلب در انتخابات " و زیرسؤال بردن دستگاه ها و نهادهای قانونی برگزارکننده انتخابات، جزئی از سناریوی براندازی نرم طراحی شده توسط "اتاق جنگ روانی " ستاد موسوی برای به "قدرت رسیدن غیرقانونی " این جریان بوده است. تشکیل کمیته غیرقانونی "صیانت از آراء "، ادعای ضرورت حضور مجامع بین المللی برای نظارت بر انتخابات در ایران، متهم ساختن احمدی نژادی به دروغ گویی و ارائه آمار "تقلبی " و غلط و دستکاری آمار!، نمونه اقداماتی در سناریو جنگ روانی خط نفاق بود که به قصد تردید در افکار عمومی جامعه در صورت شکست در انتخابات 22 خرداد طراحی شده بود. اینکه چطور آقای هاشمی که خود سال های سال در بطن فرآیند قانونی انتخابات در کشور بوده و بهتر از هرکس می داند که امکان تقلب 11 میلیونی در انتخابات ایران از محالات می باشد، متأثر از این جنگ روانی شده و "دچار تردید "! گشته اند!؟، سؤال مهمی است که خطیب نمازجمعه باید خود پاسخ گوی آن باشد؟!
اینکه امروز "تردیدافکنان " در انتخابات مدعی رفع ابهام شده اند نیز از عجایب روزگار ماست! در این باره سخن را با نقل قولی از آیت الله یزدی- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نایب رئیس مجلس خبرگان- به اتمام می رسانیم. ایشان در بررسی ادعای آقای هاشمی فرمودند: "اما ایشان اشاره کردند که در این انتخابات بذر تردید افشانده شد، من از ایشان سؤال می کنم که نخستین کسی که بذر تردید در جامعه پاشید، چه کسی بود؟... قبل از انتخابات چه کسی به مقام معظم رهبری نامه نوشت و در آن نامه اشاره کرده بود که در خیابان ها آتش فتنه برپا شده و چنین و چنان خواهد شد؟ آیا این بذر تردید نبود که در زمینه انتخابات افشانده شد؟ آیا خود هاشمی رفسنجانی با نامه بدون سلام خود بذر تردید را نیفشانده است!؟ "]2[
4- چرا از اغتشاشگران ابراز انزجار نمی کنید!
نکته قابل تأمل دیگر در سخنان هاشمی عدم محکومیت اغتشاشات اخیر بود. درحالی که اغتشاشگران یک ماه است که امنیت را از مردم کوچه و بازار سلب نموده اند، هیچ کلام قابل توجهی در نفی و طرد این حرکات غیرقانونی صادر نشد. هاشمی گویا تلاش داشت تا از جبهه فتنه انگیزان دلی را نرنجاند و خاطری را آزرده نسازد!
این ماجرا آنقدر برجسته می نمود که رسانه های بیگانه نیز به آن توجه کرده و چنین نوشتند: "هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه تهران هیچ سخنی که مانع از تجمع هواداران موسوی و اقدامات آنها شود بر زبان نیاورد... او می خواهد همچنان از هر فرصتی که پیدا می کند برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات استفاده کند. ]3[
سکوت معنادار خطیب جمعه در قبال این ماجرا نیاز به بررسی دقیقتری دارد، اما بنظر می رسد دلائل مذکور در بندهای پیشین و اینکه برخی از نزدیکان ایشان در پشت پرده این اغتشاشات نقش کلیدی داشته اند، شاید یکی از دلائل احتمالی این سکوت باشد.
5- تأخیر فاز "مرد بحران ها "! نسبت
به مردم و رهبری
یکی دیگر از فرازهای سخنان خطیب جمعه تهران بحرانی نشان دادن اوضاع و تلاش برای ارائه راهکارهایی جهت خروج از این بحران است. ملت فراموش نکرده اند که درحالی که در آستانه انتخابات، جامعه نیازمند حفظ آرامش بود، ایشان 2روز مانده به انتخابات وضعیت کشور را بحرانی ترسیم کرده و طی نامه ای سرگشاده به رهبری انقلاب، بیشتر بر اختلافات و تشنجات افزودند.
امروز بسیاری از شیفتگان و ارادتمندان به ایشان تلاش دارند تا وی را "مرد بحران ها " ]4[ معرفی نمایند، اما هیچگاه حاضر نشده اند که به این سؤال اساسی در رفتار آقای هاشمی پاسخ دهند که چرا این "مرد بحرانها " اینقدر "تأخیر فاز " نسبت به رهبری انقلاب و مردم دارد؟! چرا همواره بعد از اینکه آشوبها و بحرانهای سیاسی فروکش می کند و با تدبیر رهبری و اقدام انقلابی ملت حزب الله فیصله می یابد، ایشان در صحنه حاضر شده و مدعی حل بحران می گردد!؟ حال که رهبر معظم انقلاب اسلامی بار دیگر از اعتبار خویش مایه گذاشته و با رهنمودهای حکیمانه خویش فتنه آشوبگران و تفرقه افکنان را به پشتوانه نیروهای انقلاب مهار ساخته است و انتخابات با تأ یید شورای نگهبان اعتبار قانونی نیز یافته است، جایی برای ورود "مرد بحرانها! " باقی نمانده است.
بنظر می رسد که وی همواره در بحران ها بیرون گود می ایستد تا نظاره گر پیروزی یکی از طرفین باشد و آنگاه وارد میدان شده و مواضعی ملایم و همسو با طرف پیروز را به خود می گیرد تا همیشه خودرا به عنوان مرد پیروز معرفی نماید!
نمونه این رفتار "مرد بحرانها " را می توان در غائله 18تیر 1378 و فتنه منتظری نیز مشاهده نمود، آنگاه که وی در حین فتنه از هرگونه اظهارنظری طفره رفته و آنگاه که چشم فتنه با بصیرت و شجاعت بسیج و بسیجیان کور گردید، به صحنه آمده و اعلام موضع نمود!
دردمندانه و سوگوارانه باید گفت که "مرد بحران " زمان امام، قریب به بیست سال است که از مردم با بصیرت انقلاب اسلامی نیز عقب مانده و به "مرد عافیت " مبدل گردیده است و متأسفانه باید گفت به طور کلی "مردان زمان بحران " در انقلاب اسلامی، مدتهاست که به جای پیشگامی و سپر قرار دادن جان و آبروی خویش برای دفاع از انقلاب و رهبری معظم انقلاب، ایشان را پیشگام و سپر خویش قرار داده اند!؟ و معظم له یک تنه تمامی بحران های دو دهه اخیر را مدیریت کرده اند.
6- بهتر نیست با تمسک به قانون با اغتشاشگران برخورد شود!؟
فراز قابل تأمل دیگر سخنان هاشمی که برای خوشامد گویی فتنه گران سبزپوش سروده شد، عبارات ایشان در چگونگی برخورد با اغتشاش گران دستگیر شده به عنوان یکی از راه های فیصله دادن به بحران! بود.
ایشان به درستی مشخص نکردند که منظور از دستگیر شدگان "عاملان " بوده یا "آمران "! و ایشان بیشتر دغدغه کدام یک از آنها را دارند؟ "عاملان " که اغلب فریب خوردگانی هستند که به دیناری خریده شده و در خدمت آمرانی قرار گرفته اند که اهداف بالاتری را از آتش سوزی و سنگ پراکنی دنبال کرده اند،اغلب با گرفتن تعهد واظهار ندامت درحال آزادی می باشند، اما "آمران " که اغلب از افراد وابسته و فعالان سیاسی فتنه گری هستند که آگاهانه درتلاش برای تحقق سناریوی براندازی نرم بوده و بخش عمده آنها به نقش خود دراین اقدام اعتراف نموده اند، منطقا و قانونا وضعیت دیگری خواهند داشت.
براستی جواب خون پاک 9شهید بسیجی و شهدای نیروی انتظامی و دهها مجروح و زخمی و میلیاردها ریال خسارت و زیر سوال بردن آبرو و حیثیت نظام اسلامی که به بهای خون صدها هزار شهید بدست آمده است را چه کسی خواهد داد!! آیا به سادگی می توان از این همه هزینه وارده به انقلاب و کشور به سادگی گذشت وحکم به تبرئه آمران این حوادث داد؟
بی شک کسی که دیگران را دعوت به رعایت قانون می کند، بهتر از دیگران می داند که قانون در این زمینه قوه قضائیه را متولی رسیدگی دانسته و آن قوه نیز مبتنی بر قوانین قضایی و متناسب با جرم اثبات شده، باید با متخلفین و مجرمین برخورد نماید و بی شک "بخشودگی فله ای پیشنهادی "، حرکت در مسیر قانون نخواهد بود.
پایان سخن
نماز جمعه دانشگاه تهران درحالی اقامه گردید که نمازگران ثابت قدم آن که با حضور مستمر خود در این سه دهه حافظ شکوه و جلال این عمل سیاسی - عبادی بوده اند، برای اولین بار نمازی خواندند که اغلب به خطبه های خطیب اعتقادی نداشته و بخش عمده ای از سخنان او را نپذیرفتند. نمی دانیم آیا آنها نماز خود را دوباره اعاده کردند یا خیر، ولی می توان، این نماز جمعه تلخ! را یکی از مقبول ترین نماز جمعه های این مومنین دانست، چرا که تنها و تنها با هدف و نیت "ایجاد وحدت " و "مقابله با خط نفاق " در نظام اسلامی اقامه گردید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- "موسوی رئیس جمهور نشود، یعنی تقلب شده و مردم به خیابان می آیند. " سایت رجانیوز، 22/3/.88
2- خبرگزاری فارس، 27/4/88،27/4/88، شماره خبر: .8804270846
3- سرمقاله روزنامه کیهان،
4- سرمقاله روزنامه جمهوری، 27/4/.88

منبع:فارس




سیدغلامعباس طاهرزاده ::: سه شنبه 88/5/6::: ساعت 9:55 عصر

ابراز امیدواری روزنامه صهیونیستی به پیروزی خاتمی در انتخابات:

شانسی برای تغییر در ایران

  هم اندیشی:روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در مقاله‌ای با تأکید بر اینکه پیروزی خاتمی در انتخابات تاثیر زیادی بر اسرائیل خواهد گذاشت، افزود: پیروزی خاتمی باعث رقیق‌تر شدن جوهره انقلاب ایران خواهد شد.

به گزارش هم اندیشی ؛رقابت اصلی در انتخابات ریاست جمهوری ایران که قرار است 12 ژوئن 2009 برگزار شود، میان 2 کاندیدا یعنی خاتمی که تمایل زیادی برای نزدیکی به غرب دارد و احمدی نژاد که سیاستی رادیکال را انتخاب کرده و باعث منزوی شدن ایران در سطح بین المللی شده، انجام خواهد شد.
اگر خاتمی بتواند مجدداً رئیس جمهور ایران شود، شاهد تغییرات تدریجی در سیاست خارجی ایران خواهیم بود و اسرائیل اولین کشوری است که این تغییرات را احساس خواهد کرد. البته این به‌معنای پایان انقلاب اسلامی نیست ولی جوهره آن را رقیق‌تر خواهد کرد.
خاتمی، اظهارات و موضع‌گیری‌های احمدی‌نژاد را در قبال امریکا، اسرائیل و یهودیان نمی‌پذیرد. وی ادعا می‌کند که اظهارات اینچنینی احمدی‌نژاد، به حرکت روبه جلوی اقتصاد و دیپلماتیک ایران ضربه خواهد زد.
رویکرد خاتمی این است که اسرائیل و فلسطین باید به توافق برسند و ایران هم به آن احترام بگذارد. یعنی دقیقاً مقابل آنچه که امروزه در ایران در جریان است. این رویکرد حتی باعث می‌شود که از تحریک غرب جلوگیری به‌عمل آید.
اگر خاتمی به‌عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، ایران حمایت خود را از رزمندگان حزب‌الله و حماس کاهش خواهد داد.
البته نوع برخورد اوباما، که تعیین مدل رفتار خود با ایران را تا انتخاب رئیس‌جمهور جدید در این کشور به تأخیر انداخته است نیز منوط به این انتخاب است.

منبع خبر: عصر ایران




سیدغلامعباس طاهرزاده ::: شنبه 87/12/10::: ساعت 8:58 صبح

مقابله با رانت‌خواری موجب انتقاد بیش از حد از دولت نهم است

  هم اندیشی:مشاور ارشد رئیس جمهور گفت: دولت نهم به دلیل مقابله با خیلی از فسادها و رانت‌خواری‌ها مورد انتقاد بیش از حد قرار گرفته است.

به گزارش هم اندیشی ؛ سیدمجتبی ثمره‌هاشمی یکشنبه شب در بیست و نهمین نشست از سلسله نشست‌های هیئت فدائیان ولایت استان قم با بیان اینکه اسلام ایران را نجات داد، اظهار داشت: از آنجا که ملت نجیب ایران همیشه به دنبال حق بود، آن هنگام که ندای توحید را شنید به سرعت آن را پذیرفت.
وی ادامه داد: ایران از ابتدا مرجع علمی در جهان اسلام و جهان معنوی بوده است و علمای ایران در طول تاریخ بعد از اسلام خدمات شایسته‌ای را انجام داده‌اند.
مشاور ارشد رئیس جمهور بیان داشت: گفتمان انقلاب اسلامی همان گفتمان اسلام بوده است و هیچکس نمی‌تواند تردید کند که اسلام و ولایت بوده است که باعث پیروزی انقلاب در ایران شده است.
وی تصریح کرد: به واسطه اعتقاد به اسلام و ولایت بوده است که مردم توانستند در مقابل گلوله‌های رژیم ستمشاهی ایستادگی کرده و اسلام را در کشور حاکم کنند.
وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران اظهار داشت: حمله صدام به مرزهای ایران در زمانی که منافقان موج ترور را در کشور راه انداخته بودند از بزرگ‌ترین توطئه‌های دشمنان بود که مردم با اعتقاد به اسلام و ولایت توانستند این توطئه‌ها را خنثی کنند.
ثمره‌هاشمی با بیان اینکه ایران می‌توانست به پیشرفت‌های بسیاری دست یابد و برخی‌ها خواسته یا ناخواسته قصد ممانعت داشتند، بیان داشت: مردم ایران یک یاحسین گفتند و شعار عدالت سردادند و دولتی را روی کار آوردند که گفتمانش منطبق با مردم بود و برخاسته از ملت بود.
وی با بیان اینکه در دولت نهم عدالت به همه جای کشور نفوذ کرده است، خاطر نشان کرد: سفرهای استانی یکی از موضوعاتی بود که در دولت نهم مطرح شد و امروز همه استان‌ها با یک نگاه دیده می‌شوند و بهداشت، عمران و خدمت به مردم در همه نقاط کشور یکسان است.
مشاور ارشد رئیس جمهوربا بیان اینکه امروز 22 میلیون نفر در ایران سهام عدالت در یافت کرده‌اند، افزود: رفع اختلاف در پرداخت حقوق‌ها یکی از اقداماتی بود که رئیس جمهور در هیئت دولت مصرانه پیگیری کرد.
وی با اشاره به مشکلات بازنشستگان در سال‌های گذشته اظهار داشت: دولت نهم با کمک مجلس در دریافتی بازنشستگان مبلغی بین 50 تا 80 هزار تومان افزایش داده است.
ثمره‌هاشمی با بیان اینکه ایران پرچمدار عدالت در جهان است، تصریح کرد: منطق عدالت یک منطق الهی است که هیچکس نمی‌تواند در برابر آن ایستادگی کند.
وی با اشاره به مواضع ایران در برابر آمریکا گفت: در مورد ارتباط ما با آمریکا بارها گفته‌ایم که بحث ما بحث عدالت است و اگر شما عدالت را قبول دارید پس نباید بی‌دلیل به کشور‌ها حمله کنید.
وی بروز بحران اقتصادی به مرکزیت آمریکا را به خاطر بی‌عدالتی دانست و یاد‌آور شد: حفظ حقوق مردم و احترام به کرامت انسانی گفته و خواسته ایران است.
مشاور ارشد رئیس جمهور با بیان اینکه ملتی که به خدا متکی باشد، در برابر همه مشکلات ایستادگی می‌کند، خاطرنشان کرد: امروز تهدید‌ها هیچ اثری در ایران نگذاشت و ملت ایران عزیزترین ملت در جهان است. در شرایط کنونی هر پیشرفتی که در ایران اتفاق می‌افتد ملت‌های جهان نیز خوشحال می‌شوند.
وی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی سرزمین خدمت به مردم است و با پشتیبانی مردم، دولت توانسته است خدمات خوبی انجام دهد. در طول 30 سال 20 هزار اختراع از جوانان ایران به ثبت رسیده است.
ثمره‌هاشمی با بیان اینکه تعداد دانشجویان در سال 87 به 3 میلیون و 582 هزار نفر رسیده است، بیان داشت: ایران توانسته است تولید فولاد را از 10 میلیون تن در سال 84 به 16 میلیون تن در سال 87 افزایش دهد. امروز ظرفیت تولید سیمان نیز در کشور به 64 میلیون تن افزایش یافته است و در حال افزایش تا 100 میلیون تن است.
وی با بیان اینکه در مخابرات در ایران 25 میلیون شماره در سال 83 به 65 میلیون شماره در سال 87 افزایش داشته است، تصریح کرد: امروز تولیدات کشاورزی در ایران به 100 میلیون تن در سال رسیده است و همچنین 550 میلیون متر مکعب گاز روزانه در کشور تولید می‌شود.
مشاور ارشد رئیس جمهور همچنین از افزایش سرمایه‌گذاری تا 48/3 میلیارد دلار خبر داد و افزود: اگر ما متکی به اسلام باشیم و در چهار چوب اسلام عمل کنیم دیگر هیچ مشکل لاینحلی باقی نخواهد ماند.
ثمره‌هاشمی در پایان این جلسه در پاسخ به سئوالات شرکت کنندگان مبنی بر انتقاد بیش از حد از دولت نهم گفت: از زمان استقرار دولت نهم جلوی خیلی از فسادها و خیلی از رانت‌‌خواری‌ها گرفته شده است و همچنین این دولت خدمت به مردم را برای خود وظیفه می‌داند. مردم نیز هشیار هستند و احتیاجی نیست که کسی جواب دیگری را بدهد.
انتهای پیام/ش10

منبع خبر: فارس




سیدغلامعباس طاهرزاده ::: شنبه 87/12/10::: ساعت 8:53 صبح

<      1   2   3   4   5   >>   >
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 1


بازدید دیروز: 8


کل بازدید :52609
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
سیدغلامعباس طاهرزاده
مدیریت -آموزشی -تربیتی -اخلاقی -دینی و...
 
>>لینک دوستان<<
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<